דלקת בהריון(רניטיס)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בהריון(רניטיס)
    ליאורה
    06/08/2008

שלום רב. אני בהריון בשבוע 18.4.סובלת מנזלת בלתי פוסקת וגודש באף.היום לאחר ביקור אצל רופא א.א.ג. אמר לי שאין מה לעשות עד אחרי לידה.רשם לי ספריי FLUTICASONE שאינו מומלץ עלידי רופא נשים.אינני יודעת מה לעשות.אלרין גם לא מומלץ.אך בלעדיו לא מסתדרת כלל.האם יש דרך להקל ולטפל ברניטיס בהריון?מיואשת.בתודה, ליאורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בהריון(רניטיס)

הוספת תגובה

• גודש באף

ד''ר אביגיל ארד
    12/08/2008

גודש באף הוא בעיה ידועה בהריון. אפשר להשתמש בתרסיס מי מלח. רצוי מאד לא להשתמש באלרין כי עוד הריון ארוך לפנייך ועד סופו תתמכרי לאלרין. כן ניתן להשתמש בפלוטיקזון . הספיגה שלו מינימלית ואפשר להשתמש בו במינון המומלץ שהוא לחיצה בכל נחיר פעמיים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאורה
    12/08/2008

תודה רבה לד''ר אביגיל ארד.הרופא רשם לי את הספריי פעמיים ביום 2 לחיצות לכל נחיר.האם אפשר אחרי שבועיים לרדת ללחיצה אחד?האם אחרי חודש של שימוש הבעייה חולפת?בתודה רבה.ליאורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו