לחץ באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ באוזניים
    צביה
    14/08/2008

חזרתי מצונן מחו"ל ובנחיתה נוצר לי לחץ באוזניים, סתמתי את האף ולחצתי (פמפמתי) והלחץ אמנם השתחרר אבל מאז כל בליעה במיוחד רוק יש לי "קנאקים" באוזניים, רופאת אף אוזן גרון נתנה לי את הטיפול הבא: קלרינז 2x לא בערב וכן אנסתטיק אולם להזליף אותו לאף 3 טיפות 3 פעמים ביום הכדור עצמו גורם לי לעיפות מרובה ולקוצר נשימה והטיפות הינן טיפות אוזניים האם נכון לשים אותם באף????????? כ"כ נתבקשתי להמשיך לפמפם 10 פעמים 5 X ביום האם זהו הטיפול הנכון?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ באוזניים

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר אביגיל ארד
    20/08/2008

הקלרינייז לרב דווקא מעורר ולכן לא מומלץ לקחת בערב. תחושת קוצר הנשימה עלולה להיגרם עקב עליית דופק שהכדור יכול לגרום. הפסק אותו אם כך. אפשר לקחת כדור אניאלרגי שמוריד קצת גודש. למשל, אריוס או לורטדין. לא ידוע לי על טיפול באנסטיק לאף. ממליצה לאף טיפול בתרסיס סטרואידלי כגון פליקסונייז\אלגרו\סטרונייז ודומיהם. אולי לא הבנת והאנסטיק היה לאזניים וקיבלת תרסיס אחר לאף. בקיצור- הורדת גודש מהאף באמצעות כדור ותרסיס וסבלנות. זה מה שנדרש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו