אחרי ניתוח פרוטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח פרוטיס
    שושי
    19/08/2008

שלום רב אני שבוע אחרי ניתוח פרוטיס גידול שפיר ויש לי נפיחות והאזור קשה מאד ורגיש מאד מתי עובר? התחלתי אנטביוטיקה היום ראשון בגלל שהנפיחות והכאבים מאד חזקים שהיו לי באזור הניתוח הניפוחת ירדה קצת אבל יש בצקת עוד למה זה לא עובר? אני גם לא מרגישה חלק מהאוזן הכוונה רדום מתי חוזר התחושה? מתי לשים משחה לצלקת אחרי הוצאת התפרים? והמלצה על משחה תעזור מאד? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח פרוטיס

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    21/08/2008

בצקת של העור אופיינית לאחר ניתוח כזה. מובן שצריך לבדוק אותך ולראות אם זה במסגרת הנורמה או שיש הצטברות נוזלם מתחת למתלה העור. לוקח כשבועיים נוספים לפחות עד שהעור מתחיל להתרכך. אם יש לחץ חזק או אודם של העור או שינוי בצבע, גשי לרופא שלך. לגבי האוזן - העצב באזור נפגע לעיתים בניתוח זה. אם הוא רק נמעך קצת התחושה תחזור בהדרגה. אם הוא נחתך יתכן ותמיד יהיה הבדל בתחושה. לא חייבים למרוח משחה על קו התפרים, אבל כל משחה אנטיביוטית לעור כגון סינטומיצין 3% למשל, תהיה טובה . החלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו