ניתוח פוליפים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פוליפים
    ריקי
    21/08/2008

שלום אני בת 33 ואני צריכה לעבור ניתוח פוליפים להלן רישום הרופא איבדה חוש ריח 8-9 חודשים לדבריה נושמת טוב לפעמים האף סתום, מרגישה נזלת יבשה מהאף. אין תלונות סינוסיטיס F.O. - DSN מפריעה לגישה. פוליפים מיאטיס אמצעי ימין CT - הצללה שלמה של מנסורי RT חלקית. אתמואידים ופרונטלת מימין עיבוי רירית מקפלסו OMC ואתי משמאל. מתאימה ל - FESS+SMR+POLYP. הוסבר שניתוח לא יפתור בהכרח את איבוד חוש ריח. עכשיו השאלה שלי כמה זמן נוטלים תרופות אחרי הניתוח.. אני צריכה לעבור טיפולי פוריות וליטול גם הורמונים שונים.. אז רציתי קצת מידע על הדבר.. אם אפשר..תודה איך הולכים על ניתוח פוליפים וטיפולי פיריון במקביל עם אפשרי ומה אתה מיעץ לי.. תודה רבה ריקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פוליפים

הוספת תגובה

• אחרי ניתוח

ד''ר אביגיל ארד
    21/08/2008

אחרי הניתוח הנ"ל אין צורך לקחת תרופות במיוחד. שטיפות של האף בתרסיס מי מלח. למנוע חזרת הפוליפים אפשר להשתמש בתרסיס על בסיס סטרואידלי שלא בעייתי במיוחד בטיפולי פוריות או הריון. מובן שלא כדאי לעבור ניתוח בהרדמה כללית בזמן הריון. סיימי עם הניתוח ובהצלחה בטיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו