מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מציקים חזקים יומיומייםנואש עד מאוד26/08/2008
שלום דוקטור אני סובל מכאבים שמרגישים כאילו נובעים מהנחיר הימני ומעליו בעין ימין. יש לציין שאני אדם אלרגי מאוד מאוד מטופל בחיסוני אלרגיה. לאחרונה עברתי גם ניתוח יישור מחיצה שקיוויותי שיעזור לכאבי אך נחלתי אכזבה. אני סובל מהכאבים האלה כבר 3 שנים... ואני כבר מאוד מאוד מיואש. אני בן אדם ספורטיבי מאוד, שללתי תחום נוירולוגי, אבל כל הזמן כואב לי וקשה לי מאוד לתקפד ולהתרכז ממש חש ניתוק. ישנה הקלה קטנה בשימוש ממושך בספריי מלח ו ספרי סטרואידי לאף, ההקלה גם נעשית כאשר אני מחזיק את האף ומנסה לנשוף אוויר ממנו, לפעמים יש תחושה כאילו מעין וואקום מתפקע וההקלה כ"כ רבה, פתאום אני מרגיש מחובר למציאות, אך מיד תחושת ההתנפחות בנחיר והכאבים חוזרים! לפני מספר שנים עברתי סיטי בלי ממצאים שמסבירים את הכאבים, מעבר לזה עברתי את ה SMR, שטוענים שעבר בהצלחה. אני משוכנע מאוד שהבעיה היא אפית ניסיתי כל תחום אחר.. אני מאוד מאוד מיואש כבר לא יודע מה לעשות מחכה בקוצר רוח לעצתך דוקטור :( אגב אין לי סינוסים מעל העיניים(נקראיים פרונטליים)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר אביגיל ארד01/09/2008אכן, מקרה מעניין אולם אינני בטוחה שנתקלתי בעבר במקרה דומה שיכול להאיר את עיניך בפיתרון. עליך לדבוק בשלב זה בדברים שמקלים עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?