כאבים מציקים חזקים יומיומיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מציקים חזקים יומיומיים
    נואש עד מאוד
    26/08/2008

שלום דוקטור אני סובל מכאבים שמרגישים כאילו נובעים מהנחיר הימני ומעליו בעין ימין. יש לציין שאני אדם אלרגי מאוד מאוד מטופל בחיסוני אלרגיה. לאחרונה עברתי גם ניתוח יישור מחיצה שקיוויותי שיעזור לכאבי אך נחלתי אכזבה. אני סובל מהכאבים האלה כבר 3 שנים... ואני כבר מאוד מאוד מיואש. אני בן אדם ספורטיבי מאוד, שללתי תחום נוירולוגי, אבל כל הזמן כואב לי וקשה לי מאוד לתקפד ולהתרכז ממש חש ניתוק. ישנה הקלה קטנה בשימוש ממושך בספריי מלח ו ספרי סטרואידי לאף, ההקלה גם נעשית כאשר אני מחזיק את האף ומנסה לנשוף אוויר ממנו, לפעמים יש תחושה כאילו מעין וואקום מתפקע וההקלה כ"כ רבה, פתאום אני מרגיש מחובר למציאות, אך מיד תחושת ההתנפחות בנחיר והכאבים חוזרים! לפני מספר שנים עברתי סיטי בלי ממצאים שמסבירים את הכאבים, מעבר לזה עברתי את ה SMR, שטוענים שעבר בהצלחה. אני משוכנע מאוד שהבעיה היא אפית ניסיתי כל תחום אחר.. אני מאוד מאוד מיואש כבר לא יודע מה לעשות מחכה בקוצר רוח לעצתך דוקטור :( אגב אין לי סינוסים מעל העיניים(נקראיים פרונטליים)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר אביגיל ארד
    01/09/2008

אכן, מקרה מעניין אולם אינני בטוחה שנתקלתי בעבר במקרה דומה שיכול להאיר את עיניך בפיתרון. עליך לדבוק בשלב זה בדברים שמקלים עליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו