דלקת כרונית בסינוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת כרונית בסינוסים
    אוסי
    27/08/2008

אני בת 35 בריאה ושומרת על כושר (אופניים) בשנים האחרונות אני סובלת מדלקת כרונית בסינוסים הספנואידים .( בסי טי נמצאה גם סטיה במחיצה בצד שמאל.) בזמן האחרון ההתקפים מאוד ארוכים וצמודים אחד לשני .מקורם של ההתקפים באלרגיה . אניטביוטיקה לא עוזרת. הדבר היחידי שעזר זריקת סטראואידים. ניסתי גם טיפול מונע שכלל משאף אלגרו ,קלרינאז ושטיפת מי מלח. ההתקף האחרון נמשך כחודש אחרי הזריקה התאוששתי ,כעבור שבועיים הכאב/דלקת חזרה ואחרי שלושה ימים עם כאבים קבלתי זריקה נוספת (שמיד אוששה אותי). השאלה שלי האם בכדי לשפר את מצבי אני צריכה לעבור ניתוח? או שיש טיפול נוסף לפני. אני כבר מיואשת.... תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת כרונית בסינוסים

הוספת תגובה

• סינוסיטיס

ד''ר אביגיל ארד
    01/09/2008

התגובה הטובה לסטרואידים בזריקה מחזקת את העניין כי מדובר בבצקת או נפיחות של הרירית, או פוליפים קטנים החוסמים את הסינוסים. בניתוח ESS מרחיבים את הפתחים האלו וזה יכול להביא הקלה בבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו