אי נוחות בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי נוחות בגרון
    בתיה סגל
    29/08/2008

שלום רב, מזה כיומיים שלושה יש לי הרגשת אי נוחות בגרון, הבאה לידי ביטוי עם הרגשה של יובש בגרון כאשר אני מתעוררת, אבל לאחר שאני שותה משהו זה עובר, כמו כן הגרון לא כואב לי, מעבר לכך מרגישה שהקול שלי קצת מעובה כאילו צרידות קלה וגם מרגישה את הצורך לבלוע את הרוק, כאילו הצטברות של רוק. האם זה יכול להיות משהו ויראלי בגלל שאנו נמצאים בתקופת הקיץ ? כלומר בחוץ מאד מאד חם וכאשר אנחנו במשרד או בכל מקום אחר זה ממוזג ? האם יכול להיות שזה הולך לכיון דלקת גרון אשר מצריכה טיפול אנטיביוטי ? לתשובתך אודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי נוחות בגרון

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    01/09/2008

זה דווקא נשמע לי יותר כמו סימפטומים של רפלוקס, עליית מיצי קיבה לגרון. ממליצה לנסות טבליות טאמס 3-4 פעמים ביום, מזון שלא מעלה חומציות, כלומר, ללא הדרים, חומץ, קפאין ומזון חריף או שמנוני, ושתיה מרובה של מים. אם אין שיפור תוך מספר ימים גשי לא.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו