הרגשה לא נעימה בתחת ללסת שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה לא נעימה בתחת ללסת שמאל
    אבישי
    04/09/2008

ד"ר שלום , אני בשבוע האחרון מאוד מודאג לפני כ4 חודשים אתחיל להציק לי בגרון בצד שמאל מתחת ללסת ועבר פחות או יותר ועכשיו לפני 3 שבועות ממש אתחלתי להרגיש מציק הלכתי לרופא הוא יסתכל ואמר שהוא לא רואה כלום חוץ מקצת אודם .זה מה שאומרים לי כבר 4 חודש וכן עשיתי תפליט(משטח) גרון לפני שבוע ויצא שלילי ועדיין ההרגשה לא עוברת ורק מחמירה הלכתי לרופא שוב והוא הפעם לחץ לי חזק בגרון באזור שמציק הרגשתי כאב . (יש לציין שבצד שמאל הבלוטה מוגדלת הרבה זמן) הוא שאל אותי איך הרוק שלי בפה , ואמרתי לו שהפה שלי ייבש במיוחד בצד שמאל ושאני מדבר אני מרגיש לא נוח בגלל היובש, הוא אמר לי אני חושב שאולי זה קשור בבלוטת הרוק והפנה אותי לא.א.ג . אני נורא מודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    06/09/2008

אכן, כדאי שתיבדק על ידי א.א.ג. שיבדיל בין נפיחות של קשר לימפה לנפיחות של בלוטת רוק וימליץ על טיפול בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו