כאבים ונפיחות באף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ונפיחות באף.
    אור
    29/06/2007

לד"ר שלום רב: אני חייל ולפני כחודשיים וחצי התחלתי לחוש רגישות בתוך חלל האף.
    למרות שלא קיבלתי מכה באזור התחיל להופיע נפיחות, וככל שהזמן עבר הרגישות והנפיחות התגברו.
    עכשיו המצב הפך לבלתי נסבל, אני קם בבוקר ומרגיש שהאף שלי כואב, סתום למרות שאין נזלת, נחיר אחד גם ממשיך להיות חסום לאורך כל היום, הרגשה של עקיצות לא נעימות בתוך חלל האף שמלווה אותי לאורך כל היום. אבל זאת הבעיה הקטנה כי בתור חייל עברתי חודשים של בירוקרטיה רפואית צבאית כל רופא העביר אותי לרופא אחר תוך כדי שממלאים אותי בכדורים נגד אלרגיה וטיפות אף שממש לא עזרו. בסופו של דבר הרופא יחידה הפנה אותי למומחה אף אוזן גרון שנתן לי משאף 2 התזות ביום לכל נחיר. אחרי שראיתי שזה רק גורם למצב להיות יותר גרוע הורדתי במינון אחת ביום ואז הפסקתי. הבעיה הזאת מעבר למראה החיצוני שנפגע היא גם ממשיכה איתי לכל היום בכל פעם שאני נחסף לאויר של מזגן, אבק וכל החומרים שאני עובד איתם במסגרת התפקיד שלי( נוזל בלמים, טרמפנטין, פלטה של משאיות מלגזות ונגמשים). ההסבר של הרופא יחידה שמנסה להוציא אותי מהמשרד הוא שאי אפשר לדעת מה זה" אולי אלרגיה או נימיי דם אבל אין מה לעשות" התקווה שלי היא שאולי לפי הסימפטומים הנ"ל יהיה אפשר לאבחן ולומר לי מה לעשות. אבקש עזרה דחופה בתודה חייל סדנה מתוסכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ונפיחות באף.

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/06/2007

שלום לחייל
    תראה על פי הסיפור שלך נראה שמדובר באלרגיה אולם אם כך הדבר המשאף וכדורים אניהיסטמינים כדוגמת הלורסטין היו אמורים לעזור. קשה ממש לענות על השאלה מה זה ללא בדיקה והתרשמות בעין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו