תוצאות CT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות CT
    סיו
    10/09/2008

בעקבות כאבים באים והולכים של מעל לחודשיים באיזור ארובת העין ועצמות הלחיים הופנתי לCT חלל ומערות האף (על תוצאות הבדיקה נכתב במנח קורונלי) ממצאים: עיבוי קל של הרירית בבסיס גת הלסת משמאל תעלת דמע תקינה משני הצדדים בחלל האף הודגמה מחיצה גרמית מרכזית. הקונכיות הגרמיות וכן התעלות בינהן סימטריות למדי, עם ציפוי רירי תקין. ספנואיד, גתות המצח ותאי האתמואיד הקדמיים ואחוריים נראו ללא סטייה. מה זה אומר? האם הממצאים מאירים את הכאבים המציקים שאני חווה כבר חודשיים? יש לציין שאני לא מצוננת ומלבד התקף אלרגיה לפני מעל ל4 חודשים לא קרה לי שום דבר חריג במערכת הנשימה. מה צריך להיות הצעד הבא בבירור? בתודה סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות CT

הוספת תגובה

• עיבוי רירית

ד''ר אביגיל ארד
    13/09/2008

עיבוי רירית בסינוס מקסילרי אינו ממצא חריג ולא מסביר כאבים כרוניים. יתכן ומדי פעם יש התלקחות של סינוסיטיס אבל אז זה מלווה לרב בנזלת מוגלתית ותחושת גודש באף. עליך להמשיך בירור. גשי לא.א.ג. ונוירולוג ורופא עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו