טינטון דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טינטון דחוף
    מוטי
    17/09/2008

אני סובל מטינטון חלש שלא מורגש כלל ביום יום אבל אני סובל מדלקות אוזניים פעם בשנה או שנה וחצי וכאשר יש דלקת הטינטון גובר ומפריע מאד ליפני חודש סבלתי שוב מדלקת והטינטון שוב גבר טופלטיבאוגמנטין והדלקת עברה ונשאר לי טינטון חלש בהתיעצות עם רופא א.א.ג הוא אמר שכדאי להכניס צינורית איוורור לאוזן גם להוציא נוזל אם נשאר באוזן וגם לאוורר את האוזן למנוע דלקות.ופה מתחיל הסיוט שלי ברגע שעשו חור והכניסו את הצינורית הציפצוףף גבר לרמות שאני לא יכול לסבול לא אוכל לא ישן לא עובד . לאחר יומיים חזרתי לבית החולים והוציאו לי את הצינורית אך הטינטון לא פסק כלל ואפילו גבר .הרופא אמר שעד שהחור לא יסגר הטינטון לא ירגע אני כבר 6 ימים ללא הצינורית ואין שום שינוי.מה לעשות האם להמתין או לגשת לבית חולים. האם נגרם לי נזק בלתי הפיך .ולמה הכנסת הצינורית גרמה להגברת הטינטון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טינטון דחוף

הוספת תגובה

• טינטון

ד''ר דן גוטמן
    17/09/2008

לגבי הטינטון קשה לנו לענות ללא בדיקה והכי חשוב צפיה בתוצאות בדיקות השמיעה. אולם צר לי לבשר שהטינטון הינה תופעה הקשה לטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו