silent sinus syndrom

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• silent sinus syndrom
    שרית
    19/09/2008

שלום, אובחנתי ע"י בדיקת MRI ובדיקת CT כלוקה בסינדרום הסינוס השקט. בנוסף יש לי תופעות נוירולוגיות שלא נמצא להן שום ממצא מלבד קשר לסינוס (במקרה שלי השמאלי). יש לי מעין "התקפים" שמתחילים בסחרחורות קשות ונמשכים בנימול של חצי גוף שמאל ובעיקר סביב עין שמאל עם כאב באיזור הסינוס. סחרחורות יותר קלות יכולות להופיע גם ללא קשר ל התקף מעין זה. עברתי בדיקות נוירולוגיות מקיפות והכל תקין ב"ה. יש לי תחושה חזקה מאוד שיש קשר בין התופעה בסינוס לתופעות האחרות- איכשהו לחץ על עצב הראיה וממנו למוח.... כמו כן גילו בCT ששן כלואה שלי (עליה ידעתי) נמצאת בחציה בתוך הסינוס השמאלי. רופא פה ולסת טוען שלא יכול לשלול שהשן לא גרמה להתפתחות המצב ואולי כדאי דבר ראשון לבצע ניתוח לעקירתה. אני חסרת אונים ויודעת שמעט ידוע על התופעה של SSS. האם נתקלת במקרה של SSS? נראה לך שיכול להיות קשר בין התופעות? אני חסרת אונים ולא יודעת איך להתקדם ונראה לי שגם הרופאים לא יודעים מה לעשות איתי.... אשמח לעזרתך.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    silent sinus syndrom

הוספת תגובה

• תסמונת

ד''ר אביגיל ארד
    22/09/2008

לצערי לא נתקלתי בתסמונת זו. שן כלואה בסינוס יכולה לגרום לכאבים ו\או סינוסיטיס כרונית, אולם לא ידוע לי על קשר לסחרחורת או לנימול בגוף.מצד שני, טיפול בשן כזו, ולו רק בשביל הסיכוי שיועיל בהתקפים....אולי כדאי לשקול???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו