מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגשת חנק וקושי בבליעת רוקיואב23/09/2008
בן 45, מזה מספר חודשים אני סובל מהתופעה. מרגיש כאילו משהו נוזל בגרון ומנסה לבלוע כל הזמן. לפעמים פשוט לא מצליח לבלוע ומרגיש חנק. תחושה מפחידה למדי. קושי להירדם. מציק כל היום ללא הפסקה, במיוחד בשעות הערב. לא מרגיש צרבת אך לוקח אימפרדנקס כשבועיים, כדור בבוקר חצי שעה לפני הארוחה - ללא הועיל. יש לי תור לגסטרואנתולוג רק עוד חודש. די מיואש, לא יודע מה זה יכול להיות ולמה לצפות. תודה על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליואב
עדן המיואשת26/09/2008אני לא רופאה אבל אני סובלת מאותה בעייה יש לי בעיה בקיבה ויחד עם זה התחיל לי מן יובש בגרון בשעות הלילה כשאני שוכבת במיוחד יש לי מן יובש בגרון וכאב מוזר כמו בדלקת גרון ולעיתים כשאינני מצליחה לבלוע אני מרגישה שאני נחנקת עצתי לך ללכת לרופא גסטרו ייתכן ומדובר ברפלוקס ככה לי נאמר תנסה לישון בזווית יותר חדה לשים 2 כריות כדי שהראש יהיה למעלה ותראה אם יש הקלה.. וגם לאכול דברים עם פחות חומציות -שוקולד תפוזים עגבניות קפאין שמעודדים חומציות בקיבה והאוכל בעצם חוזר מההוושט וגורם לתחושת החנק אם עצתי לא עזרה תעשה משטח גרון לייתר בטחון ואולי תגלה שיש לך דלקת או תסמונת סיורוגן שגורמת ליובש בפה ובגרון תרגיש טוב עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לומר מה יש שם ללא בדיקה מקיפה
ד''ר דן גוטמן28/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?