הרגשת חנק וקושי בבליעת רוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת חנק וקושי בבליעת רוק
    יואב
    23/09/2008

בן 45, מזה מספר חודשים אני סובל מהתופעה. מרגיש כאילו משהו נוזל בגרון ומנסה לבלוע כל הזמן. לפעמים פשוט לא מצליח לבלוע ומרגיש חנק. תחושה מפחידה למדי. קושי להירדם. מציק כל היום ללא הפסקה, במיוחד בשעות הערב. לא מרגיש צרבת אך לוקח אימפרדנקס כשבועיים, כדור בבוקר חצי שעה לפני הארוחה - ללא הועיל. יש לי תור לגסטרואנתולוג רק עוד חודש. די מיואש, לא יודע מה זה יכול להיות ולמה לצפות. תודה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליואב

עדן המיואשת
    26/09/2008

אני לא רופאה אבל אני סובלת מאותה בעייה יש לי בעיה בקיבה ויחד עם זה התחיל לי מן יובש בגרון בשעות הלילה כשאני שוכבת במיוחד יש לי מן יובש בגרון וכאב מוזר כמו בדלקת גרון ולעיתים כשאינני מצליחה לבלוע אני מרגישה שאני נחנקת עצתי לך ללכת לרופא גסטרו ייתכן ומדובר ברפלוקס ככה לי נאמר תנסה לישון בזווית יותר חדה לשים 2 כריות כדי שהראש יהיה למעלה ותראה אם יש הקלה.. וגם לאכול דברים עם פחות חומציות -שוקולד תפוזים עגבניות קפאין שמעודדים חומציות בקיבה והאוכל בעצם חוזר מההוושט וגורם לתחושת החנק אם עצתי לא עזרה תעשה משטח גרון לייתר בטחון ואולי תגלה שיש לך דלקת או תסמונת סיורוגן שגורמת ליובש בפה ובגרון תרגיש טוב עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה לומר מה יש שם ללא בדיקה מקיפה

ד''ר דן גוטמן
    28/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו