מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעה פתאומית.לאו06/10/2008
שלום, לפני כשבוע, ביום חמישי סבלתי מכאבי ראש נוראים שכלל גם כאב בלסת העליונה (לא נוזלת ולא כאב גרון), למחרת בבוקר קמתי עם שינוי דרמטי בשמיעה שלי, יותר באוזן שמאל. יש תחושה של לחץ וסתימה כיאלו שזה לא משתחרר. כעת אני גם שומע את עצמי אחרת. יש לציין שיש לי ירידה בשמיעה מילדות של 40-45 דציבל כל אוזן. הרופא שלח אותי לבדיקה אודיאומטרית וגילו שיש לי ירידה בכל אוזן ב10 דציבל. אין לי מים באוזן ואין לי גם סתימה, לא חש שום כאבים באוזיים כבר שנים. איך אפשר לתקן את זה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד07/10/2008אינך כותב בן כמה אתה ומתי עשית בדיקת שמיעה קודמת. יתכן ויש החמרה כלשהי בשמיעה. 10 דציבל נוספים סימטריים לא מדאיגים אותי כמו ירידה גדולה יותר חד צדדית. יתכן ויש גודש כלשהו וירידה באוורור של האזנים . כאבים בראש ובלסת עליונה עלולים להעיד על סינוסיטיס וזה יכול ללכת עם לחץ באזניים. בלי ממש לבדוק אותך קשה לי לומר. בינתיים הכל ניחוש. צריך לבדוק אותך ולראות ממש את בדיקות השמיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההסברים
לאו08/10/2008אני בן 22 ובדיקת שמיעה אחרונה עשיתי ביוני 08. אתה רשמת פה יותר דברים מאשר הרופא המטפל שלי אמר לי משהו! זה לא הגיוני שהוא אמר לי שאין מה לעשות, רק לחכות לראות מה יהיה!!! ובזה סגר את הטיפול. אבל אני מרגיש שמשהו לא בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד08/10/2008אם אתה יכול לסרוק את הבדיקה הקודמת שלך ואת הנוכחית אולי, רק אולי, אוכל לייעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?