ירידה בשמיעה פתאומית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה פתאומית.
    לאו
    06/10/2008

שלום, לפני כשבוע, ביום חמישי סבלתי מכאבי ראש נוראים שכלל גם כאב בלסת העליונה (לא נוזלת ולא כאב גרון), למחרת בבוקר קמתי עם שינוי דרמטי בשמיעה שלי, יותר באוזן שמאל. יש תחושה של לחץ וסתימה כיאלו שזה לא משתחרר. כעת אני גם שומע את עצמי אחרת. יש לציין שיש לי ירידה בשמיעה מילדות של 40-45 דציבל כל אוזן. הרופא שלח אותי לבדיקה אודיאומטרית וגילו שיש לי ירידה בכל אוזן ב10 דציבל. אין לי מים באוזן ואין לי גם סתימה, לא חש שום כאבים באוזיים כבר שנים. איך אפשר לתקן את זה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה פתאומית.

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    07/10/2008

אינך כותב בן כמה אתה ומתי עשית בדיקת שמיעה קודמת. יתכן ויש החמרה כלשהי בשמיעה. 10 דציבל נוספים סימטריים לא מדאיגים אותי כמו ירידה גדולה יותר חד צדדית. יתכן ויש גודש כלשהו וירידה באוורור של האזנים . כאבים בראש ובלסת עליונה עלולים להעיד על סינוסיטיס וזה יכול ללכת עם לחץ באזניים. בלי ממש לבדוק אותך קשה לי לומר. בינתיים הכל ניחוש. צריך לבדוק אותך ולראות ממש את בדיקות השמיעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההסברים

לאו
    08/10/2008

אני בן 22 ובדיקת שמיעה אחרונה עשיתי ביוני 08. אתה רשמת פה יותר דברים מאשר הרופא המטפל שלי אמר לי משהו! זה לא הגיוני שהוא אמר לי שאין מה לעשות, רק לחכות לראות מה יהיה!!! ובזה סגר את הטיפול. אבל אני מרגיש שמשהו לא בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    08/10/2008

אם אתה יכול לסרוק את הבדיקה הקודמת שלך ואת הנוכחית אולי, רק אולי, אוכל לייעץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו