מניעת התעטשויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת התעטשויות
    דנה
    06/10/2008

שלום לכם, כמעט כל יום אני סובלת מהתקף עיטושים המלווים בנזלת מרובה, כנראה כתוצאה מאלרגיה. פעמים רבות (מסיבות אלו ואחרות) אני מונעת מעצמי להתעטש. האם עלול להגרם נזק בשל כך? אני שואלת כיוון שלאחרונה אני סובלת מסינוסיטיס חוזר (קיבלתי טיפול אך ייתכן שהפך כרוני). האם יכול להיות קשר בין הדברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת התעטשויות

הוספת תגובה

• אלרגיה

ד''ר אביגיל ארד
    07/10/2008

הימנעות מעיטוש אינה גורמת בעיה. סתם מבאס....אנשים אלרגיים נוטים אכן לסינוסיטיס חוזרת היות והריריות הנפוחות באף נוטות לגרום לסתימת הסינוסים ואז יש נטיה לדלקות. כדאי בתקופות הקשות להשתמש בתרסיס לאף (לא טיפות אף רגילות אלא תרסיס סטרואידלי אנטיאלרגי) וכדורים נגד אלרגיה כדי להקטין את הגודש ולהוריד את הסיכוי לסינוסיטיס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך

דנה
    08/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו