כאב אזניים ובלוטת לימפה מוגדלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב אזניים ובלוטת לימפה מוגדלת
    גלי
    09/10/2008

שלום רב, לפני כשבועיים הבחנתי בבלוטת לימפה מוגדלת מתחת לתנוך אוזן ימין וכן יש לי כאבים עמומים באוזן ימין. פניתי לרופא משפחה והוא טען שלדעתו הכל בסדר וכנראה מדובר בזיהום. למרות זאת פניתי גם לרופא א.א.ג שטען את אותו דבר אבל הפנה אותי ליתר ביטחון לבדיקות דם והזמין אותי לביקורת בעוד כשבוע וחצי. הוא רצה לרדום לי אנטיביוטיקה אבל טען שניתן לחכות עם זה. בינתיים יש תשובות של ספירת הדם ושל תפקודי הכבד שנראים לי תקינים מלבד Lymphocytes - 44.3 כאשר הטווח הוא 22-44 האם מדובר בדלקת באוזן? הרופא הסתכל באוזניים ולא ראה כלום האם מדובר במשהו יותר רציני? האם יש לפנות לרופא לקבל טיפול מוקדם יותר? אולי דלקת באוזן התיכונה? האם לא תתפשט הדלקת/זיהום ללא טיפול בינתיים? תודה רבה וגמר חתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    09/10/2008

צר לי, זה מסוג השאלות שאי אפשר לענות עליהן בלי בדיקה גופנית. בלוטה באזור יכולה להיות בלוטת לימפה או קשר מבלוטת הרוק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו