אוזן רגישה וטבילה במקווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזן רגישה וטבילה במקווה
    אורית
    10/10/2008

שלום רב! אני עומדת להתחתן בשנה הקרובה, אך כבר מטרידה אותי שאלה לגבי הטבילה במקווה: מה עושים במקרה שיש לי אוזן רגישה למים? בעבר (לפני כ- 10 שנים) נקרע לי עור התוף וכעת הוא מאוחה אך דק ועדין. אמנם לא נורא אם נכנסים קצת מים במקלחת/שחיה, אבל אסור לי לצלול. כמובן שבכל אופן אלך לרופא, אך לפי הנתונים הנ"ל- האם עלול להערכתך להיגרם נזק בלטבול במקווה? אמנם לא מדובר בממש צלילה אך עדיין צריך שכל הגוף עד הראש יהיה במים, מס' פעמים, ואני פוחדת שייגרם נזק לאוזן שכבר סבלה מספיק... בברכה ותודה מראש, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוזן רגישה וטבילה במקווה

הוספת תגובה

• מקווה

ד''ר אביגיל ארד
    11/10/2008

טבילה במקווה אינה צלילת עומק ואין צורך בהשוואת לחצים, כך שמבחינה זו לא תהיה לך בעיה. מצד שני - נשים הנוהגות לטבול ויש להן בעית אזניים המונעת הרטבת האוזן, הולכות לרב הנכון אשר יאשר אטימת האוזן באטם מיוחד נגד מים. תאמיני לי. יש לי ניסיון!!! זה אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו