מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בלסתחגית18/10/2008
שלום! מזה מ" ס ימים כאבים בלסת שלעתים מקרינים לאוזן ולרקה.אציין שלאחר לעיסה של. מסטיק או דברמה המצריך לעיסה רצינית הכאב הופך לעצמתי יותר. האם זה מעיד על פריקת הלסת או בעיה אחרת? אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מפרק הלסת
ד''ר אביגיל ארד19/10/2008כן, מדובר בדלקת במפרק הלסת, כנראה. הקפידי לאכול מזון רך במשך 2-4 שבועות. לא ללעוס מסטיק יותר בכלל. חימום מקומי. אם אין שיפור אפשר לקחת תרופות נוגדות דלקת כמו אדויל ודומיו. אם אין שפור יש להתייעץ עם פה ולסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש ורקה
הילה07/12/2008שלום אני בת 29 וילדתי לפני שלושה שבועות. לפני כמה ימים החלו אצלי כאבי ראש בצד ימין שמקרינים לאוזן ימין, לרקה ומאחורי האוזן. הכאבים חזקים מאד ויש קושי להזיז את הצוואר ימינה ושמאלה. הייתי אצל רופא א.א.ג ששלל בעיית אוזניים וכן הייתי אצל רופא השיניים שאמר שיכול להיות שיש לי בעיה במפרקי הלסת ונתן לי לעשות צילומי סטטוס, נשך ו TMG. שאלתי היא אם זוהי באמת הסיבה לכאבים הללו ואם ניתן לראות בצילום ממה הבעיה ומה הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?