כאב בלסת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בלסת
    חגית
    18/10/2008

שלום! מזה מ" ס ימים כאבים בלסת שלעתים מקרינים לאוזן ולרקה.אציין שלאחר לעיסה של. מסטיק או דברמה המצריך לעיסה רצינית הכאב הופך לעצמתי יותר. האם זה מעיד על פריקת הלסת או בעיה אחרת? אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בלסת

הוספת תגובה

• מפרק הלסת

ד''ר אביגיל ארד
    19/10/2008

כן, מדובר בדלקת במפרק הלסת, כנראה. הקפידי לאכול מזון רך במשך 2-4 שבועות. לא ללעוס מסטיק יותר בכלל. חימום מקומי. אם אין שיפור אפשר לקחת תרופות נוגדות דלקת כמו אדויל ודומיו. אם אין שפור יש להתייעץ עם פה ולסת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש ורקה

הילה
    07/12/2008

שלום אני בת 29 וילדתי לפני שלושה שבועות. לפני כמה ימים החלו אצלי כאבי ראש בצד ימין שמקרינים לאוזן ימין, לרקה ומאחורי האוזן. הכאבים חזקים מאד ויש קושי להזיז את הצוואר ימינה ושמאלה. הייתי אצל רופא א.א.ג ששלל בעיית אוזניים וכן הייתי אצל רופא השיניים שאמר שיכול להיות שיש לי בעיה במפרקי הלסת ונתן לי לעשות צילומי סטטוס, נשך ו TMG. שאלתי היא אם זוהי באמת הסיבה לכאבים הללו ואם ניתן לראות בצילום ממה הבעיה ומה הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו