סינוסיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס
    מ.ב
    19/10/2008

שלום רב! אני בן 34 ועברתי לפני כ-10 שנים ניתוח סינוסיטיס אשר שיפר את הרגשתי מאוד. אך עדין בנחיר השמאלי זרימת האויר לא היתה מספקת נאמר לי כי עלי לעבור ניתוח מחיצה ולכן לאחר כשנתים עברתי ניתוח מחיצה אשר לא עזר כל כך! . עלי לציין בנוסף כי אני סובל מאלרגיה לאבק,(במיוחד בימים חמים) אשר משפיעה באופן ישיר על התעבות הסינוסים(בעיקר 90% צד שמאל)וכתוצאה מכך כאבי ראש הפרעות שינה וריכוז. קראתי כי ישנה שיטה חדשה לטיפול בסינוסים ע"י שיטה שדומה לצינתור. שאלתי היא האם אפשר לקבל מידע נוסף בנושא ,והאם אני מתאים לטיפול זה. ואם לא איזה טיפול יכול לעזור לי? תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס

הוספת תגובה

• צינטור הסינוסים

ד''ר אביגיל ארד
    19/10/2008

צינטור הסינוסים והרחבת פתחיהם מומלץ במקרים מסויימים כאשר פתח הסינוס חסום. אני יודעת שמומחה הסינוסים בבית חולים איכילוב מבצע פעולה זו. יש לגשת ליעוץ לשם כך ולבדוק את מצב הסינוסים העכשוי והאם הפתחים פתוחים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו