דלקת באוזן החיצונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת באוזן החיצונית
    אושרית
    20/10/2008

שלום, אובחנתי כסובלת מדלקת אוזניים קשה יחד עם בצקת באוזן החיצונית, רופא א.א.ג שאב לי עם מכשיר את המוגלה והשעווה מהאוזן ונתן לי טיפות. האוזן עדיין מאוד כואבת לי ואני לא מצליחה לישון ולתפקד מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת באוזן החיצונית

הוספת תגובה

• דלקת חיצונית

ד''ר אביגיל ארד
    21/10/2008

עליך לשים את הטיפות 4 פעמים ביום. ניתן לקחת משככי כאבים או להוסיף טיפות אוטידין נגד כאבים שנמכרות גם ללא מרשם רופא. אם אין שיפור תוך 2-3 ימי טיפול יש לגשת שוב לרופא. לעיתים צריך להכניס לאוזן פתיל ספוג בטיפות ל 48 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אושרית
    21/10/2008

תודה על התשובה, עקב חום והתנפחות בפנים פניתי למיון שם שמו לי פתיל ל- 48 שעות וקיבלתי אנטיביוטיקה ציפרודקס (כדורים), וסילוקסן.כשהתקלחתי שמתי לב שהחלו לצאת לי נקודות אדומות והפסקתי את הטיפול. מה לעשות? אושרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו