חור בעור התוף ודלקות כרוניות באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חור בעור התוף ודלקות כרוניות באוזן
    קובי
    21/10/2008

לפני מספר שנים הובחנתי ע"י רופא אף אוזן גרון כחולה בדלקות כרוניות באוזנים אולם מספר שנים העינין הסתדר ולא סבלתי כלל במהלך החודש האחרון אני סובל מדלקות אוזנים והפרשות רבות הכאבים הם בלתי נסבלים יש לי תחושה של סחרחורות ועילפון עד כדי איבוד הכרה הכאבים מלווים בכאבי ראש איומים שאני כבר לא יכול לסבול יש לצין שכאבי הראש החלו בזמן האחרון ולא עוזבים אותי הרופא המליץ על ניתוח תימפנופלסטי לסגירת עור התוף כי נוצר חשש לאקוליסטטומה באוזן זו עשיתי בדיקת שמעיה והשמיעה ירדה מאוד מה עלי לעשות בנתיים על מנת להרגיע את הכאבים ומדוע ישנם כאבי ראש בלתי סבילם (האם אתה ממליץ לפנות לחדר מיון) והאם הניתוח יכול לשפר את המצב מה הסיכונים ואחוזי ההצלחה אודה על תשובה מהירה קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    21/10/2008

דלקת כרונית באוזן לרב לא מלווה בכאבים כל כך חזקים כמו שאתה מתאר. כדאי להיבדק על ידי מומחה א.א.ג. תשובה בפורום לא מספיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו