בעיית אזניים ארוכת טווח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית אזניים ארוכת טווח
    בן
    25/10/2008

שלום לרופאים, מזה יותר מ7 חודשים אני סובל מקליקים מאוד חזקים בשתי האזניים בעת בליעה, אך בעיקר באוזן שמאל. מעבר לכך אני מרגיש צורך כל הזמן לסתום את האף עם היד ולשאוב פנימה כמו וואקום בשביל ליצור תיקון מסויים אבל כאשר אני עושה את פעולת הוואקום הזאת יש לי רעש באוזן ממש כמו דלת חורקת או בועות קטנות שעוברות דרך צינור צר, ז"א תחושה כאילו האוזן ממש צרה. והפעולה הזאת לא עושה כלום בדבר הקליקים, אך הצורך לעשותה בלתי פוסק. אני כל היום עם היד על האף, יוצר וואקום משחרר וואקום וכו' והוא נסתם הרבה אבל לא כמו סתימה של נזלת. הייתי אצל רופא מספר פעמים ובבדיקת שמיעה שנמצאה תקינה. הרופא חיפש גידולים ומה לא ובסוף נתן לי flixonase שלא עזר בגרוש, לאחר שהודעתי לרופא שהטיפול לא עזר הוא לא טרח ליצור איתי קשר שוב, והבעייה מחמירה בצורה איטית ועקבית ואני ממש מתחיל להשתגע מהתשישות שנגרמת לי והאי נוחות. אשמח לקבל יעוץ בנוגע לאן אני פונה, מה עושה בכדי למצוא תשובות, אם כדאי ללכת לרופא פרטי אני אעשה זאת.. הכל בשביל למצוא פיתרון, סרקתי את הרשת ולא ממש ראיתי משהו דומה. תודה מראש בן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית אזניים ארוכת טווח

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    29/10/2008

נראה שיש חסימה של התעלה שבין האוזן לאף
    תחילה יש להבדק וניתן על מנת לפתור את הבעיה להשתיל כפתורים בעור התוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו