מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית אזניים ארוכת טווחבן25/10/2008
שלום לרופאים, מזה יותר מ7 חודשים אני סובל מקליקים מאוד חזקים בשתי האזניים בעת בליעה, אך בעיקר באוזן שמאל. מעבר לכך אני מרגיש צורך כל הזמן לסתום את האף עם היד ולשאוב פנימה כמו וואקום בשביל ליצור תיקון מסויים אבל כאשר אני עושה את פעולת הוואקום הזאת יש לי רעש באוזן ממש כמו דלת חורקת או בועות קטנות שעוברות דרך צינור צר, ז"א תחושה כאילו האוזן ממש צרה. והפעולה הזאת לא עושה כלום בדבר הקליקים, אך הצורך לעשותה בלתי פוסק. אני כל היום עם היד על האף, יוצר וואקום משחרר וואקום וכו' והוא נסתם הרבה אבל לא כמו סתימה של נזלת. הייתי אצל רופא מספר פעמים ובבדיקת שמיעה שנמצאה תקינה. הרופא חיפש גידולים ומה לא ובסוף נתן לי flixonase שלא עזר בגרוש, לאחר שהודעתי לרופא שהטיפול לא עזר הוא לא טרח ליצור איתי קשר שוב, והבעייה מחמירה בצורה איטית ועקבית ואני ממש מתחיל להשתגע מהתשישות שנגרמת לי והאי נוחות. אשמח לקבל יעוץ בנוגע לאן אני פונה, מה עושה בכדי למצוא תשובות, אם כדאי ללכת לרופא פרטי אני אעשה זאת.. הכל בשביל למצוא פיתרון, סרקתי את הרשת ולא ממש ראיתי משהו דומה. תודה מראש בן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן29/10/2008נראה שיש חסימה של התעלה שבין האוזן לאף
תחילה יש להבדק וניתן על מנת לפתור את הבעיה להשתיל כפתורים בעור התוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)