ברוטראומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוטראומה
    אולה
    27/10/2008

שלום, בזמן הנחיתה מטיסה בחו"ל חשתי לחץ חזק באוזניים. לאחר מכן במשך 4 ימים חשתי סחרחורת חזקה מאוד ואי יציבות. פניתי לרופא משפחה ובעקבות דימום קל באוזן הוא הפנה אותי דחוף ל א.א.ג. רופא א.א.ג. אבחן כי מדובר בברוטראומה ייתכן עם פיסטולה. הטיפול היחיד שקיבלתי הינו מנוחה בבית במשך שבוע ימים ללא מאמץ, ובנוסף המליץ על בדיקת שמיעה. רציתי לקבל חוו"ד נוספת אולי קיימת תרופה כלשהי שתקל על הסחרחורות ואוכל לצאת לעבודה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברוטראומה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    28/10/2008

מנוחה והמנעות ממאמץ הינם חשובים אולם ישנו כדור העשוי להקל על הסחרחורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ברוטראומה

אולה
    31/10/2008

ד"ר דן תודה על תגובתך. אתמול הייתי שוב בביקור אצל רופא אאג והוא חושש שיש לי פיסטולה. הסחרחורות טרם עברו לי אך הפעם קיבלתי כדורים, ושוב נאמר לי כי עלי להיות במנוחה מוחלטת לפחות עוד שבועה ימים. האם תוכל להסביר לי בבקשה מה משמעות של פיסטולה והשלכותיה. מדוע אני צריכה להיות במנוחה מוחלטת? מה השלכות אם לא אהיה? איך יודיעם שזו פיסטולה? הרי השמיעה שלי טובה אך עדיין הרופא לא השתכנע שזה לא פיסטולה... אודה לתגובתך תודה מראש, אולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ברוטראומה

אולה
    31/10/2008

ד"ר דן תודה על תגובתך. אתמול הייתי שוב בביקור אצל רופא אאג והוא חושש שיש לי פיסטולה. הסחרחורות טרם עברו לי אך הפעם קיבלתי כדורים, ושוב נאמר לי כי עלי להיות במנוחה מוחלטת לפחות עוד שבועה ימים. האם תוכל להסביר לי בבקשה מה משמעות של פיסטולה והשלכותיה. מדוע אני צריכה להיות במנוחה מוחלטת? מה השלכות אם לא אהיה? איך יודיעם שזו פיסטולה? הרי השמיעה שלי טובה אך עדיין הרופא לא השתכנע שזה לא פיסטולה... אודה לתגובתך תודה מראש, אולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסטולה

ד''ר דן גוטמן
    31/10/2008

פיסטולה המשמעות שלה בעיה בשמיעה ובמערכת שיווי המשקל. הדורשת מעקב ומנוחה מוחלטת. יש לבצע בדיקות שמיעה ומעקב א.א.ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו