איבוד הקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד הקול
    אורנה
    30/10/2008

שלום רב, לפני כיומיים התחלתי להיות צרודה והיום בבוקר כבר קמתי ללא קול. אני מרגישה מעין גירוי בגרון כזה שבא לי להשתעל וולהוציא ליחה. לפעמים אכן יוצאת ליחה. מה אפשר לעשות ? מתי יחזור הקול...? תודה אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד הקול

הוספת תגובה

• צרידות

ד''ר דן גוטמן
    31/10/2008

ככל הנראה מדובר בדלקת במיתרי הקול העשויה לחלוף בעוד מספר ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם איבוד קול לוקח יותר זמן?

מוטי
    02/11/2008

יש לי ידידה שכבר חצי שנה לא יכולה להוציא מילה אחרי שהיה לה דלקת גרון ודלקת ריאות, האם יש הסבר לתופעה הזו?האם יש מיקרים דומים בספרות הרפואית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרידות ממושכת

ד''ר אביגיל ארד
    07/11/2008

לצרידות ממושכת יש סיבות רבות, חלקן עקב בצקות, דלקות, גידולים או שימוש לא נכון במיתרי הקול. על ידידתך להיבדק בהקדם על ידי א.א.ג ולקבל את הטיפול המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו