דלקות גרון חוזרות,יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות גרון חוזרות,יש לי שאלה
    ארז
    04/11/2008

שלום רב, שנים רבות שאני סובל מדלקות גרון בממוצע פעם בחודשיים שלוש קיץ חורף סתיו אביב. הנקודות הלבנות המעצבנות שמקפיצות את החוף ל39 אם לא לוקחים אנטיביוטיקה המחלה שמרתקת אותך למיטה לפחות 4 ימים טובים של טיפול הייתי בהרבה מרפאות שחלק המרופאים טענו שאפשר להוריד שקדים בניתוח חלק טענו שלא מומלץ בכלל ניתוח להורדת השקדים וחלק אפילו טענו שלא רואים שום דבר חריג עשיתי הרבה משטחי גרון ולא היה משהו לא תקין. השאלה שלי היא כזו... שמעתי מחבר קרוב על טיפול שעשה וכבר 10 שנים שאין לו דלקות גרון רופא מומחה המליץ לו במשך 30 יום לקבל בכל יום זריקת פניצילין לשריר הישבן ומאז הכל השתנה. האם זה נכון ומומלץ? והאם טיפול זה מוכר טוב וידוע,או מיועד למקרים אלו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול

ד''ר אביגיל ארד
    07/11/2008

מה שחברך קיבל הוא מה שנקרא טיפול מונע באנטיביוטיקה. זה מתאים במקרים שמדובר בדלקות חוזרות של הגרון על רקע חידק הסטרפטוקוק. האם במשטחי הגרון כשאתה חולה אכן היה סטרפ.??? אם כן, אפשר לעשות טיפול מונע בפניצילין, לאו דווקא בזריקה, אבל אפשרי. זה לא אומר שזה יועיל לנצח, אבל אפשר לנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו