מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות גרון חוזרות,יש לי שאלהארז04/11/2008
שלום רב, שנים רבות שאני סובל מדלקות גרון בממוצע פעם בחודשיים שלוש קיץ חורף סתיו אביב. הנקודות הלבנות המעצבנות שמקפיצות את החוף ל39 אם לא לוקחים אנטיביוטיקה המחלה שמרתקת אותך למיטה לפחות 4 ימים טובים של טיפול הייתי בהרבה מרפאות שחלק המרופאים טענו שאפשר להוריד שקדים בניתוח חלק טענו שלא מומלץ בכלל ניתוח להורדת השקדים וחלק אפילו טענו שלא רואים שום דבר חריג עשיתי הרבה משטחי גרון ולא היה משהו לא תקין. השאלה שלי היא כזו... שמעתי מחבר קרוב על טיפול שעשה וכבר 10 שנים שאין לו דלקות גרון רופא מומחה המליץ לו במשך 30 יום לקבל בכל יום זריקת פניצילין לשריר הישבן ומאז הכל השתנה. האם זה נכון ומומלץ? והאם טיפול זה מוכר טוב וידוע,או מיועד למקרים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
ד''ר אביגיל ארד07/11/2008מה שחברך קיבל הוא מה שנקרא טיפול מונע באנטיביוטיקה. זה מתאים במקרים שמדובר בדלקות חוזרות של הגרון על רקע חידק הסטרפטוקוק. האם במשטחי הגרון כשאתה חולה אכן היה סטרפ.??? אם כן, אפשר לעשות טיפול מונע בפניצילין, לאו דווקא בזריקה, אבל אפשרי. זה לא אומר שזה יועיל לנצח, אבל אפשר לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?