בליטה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה בפנים
    עידן
    10/11/2008

היי , בחודשיים האחרונים יש לי מין בליטה כזאת באזור עצם הלחיים השמאלית. (זה לא מכה או משה כזה). מין גבעונת קטנה כזאת בפנים. אבל לא משהו שמישהו שמסתכל עליי יכול להבחין בה. אני מרגיש שזה לפעמים קטן ולפעמים גדל, אבל יכול להיות שאני מדמיין. נראה לי שאפילו בשבוע האחרון נוספה איזה בליטה קטנה נוספת(למרות שכמעט לא מורגשת ) ליד הבליטה היותר גדולה. שאני לוחץ על זה , זה לא כואב , לא מגרד כלום. שאני מושך תעור של הלחיים ולוחץ אז אז מרגישים שהבליטה כאילו היא בתוך העור, והיא לא עמוקה ממש. מה זה יכול להיות ? הרופא הכללי אמר לי ללכת לרופא אף אוזן גרון, אבל כיוון שאין תורים בזמן הקרוב (אני חייל לצערי) אז חשבתי להעזר בפורום. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה בפנים

הוספת תגובה

• בליטה

ד''ר דן גוטמן
    11/11/2008

ככל הנראה מדובר בציסטה תת עורית של שומן תת עורי שנכלא. לעיתים יש צורך להוציא את זה בניתוחון קטן
    העזר בסבלנות וגש לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזה משהו שעלול להשאיר צלקת

עידן
    11/11/2008

בפנים ? כאילו חותכים את כל האזור של הבליטה או רק חור קטן שממנו אפשר להוציא את זה ? תודה ד"א כדי לוודא את זה צריך לעשות איזה צילום ? שאני אדע כבר לקבוע מעכשיו , כי אם אני אקבע רק אחרי שאני אגיע לרופא , יהיה לי צילום עוד הרבה הרבה זמן. המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא אין צורך בצילום

ד''ר דן גוטמן
    14/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו