כאבים מוזרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מוזרים
    אורי
    14/11/2008

שלום אני בן 28 רציתי לספר על הבעיה יש לי כאבים בכול איזור הגרון החיצוני והצוואר מקדימה ליד החור של הגרון וההרגשה של הכאב היא חיצונית ושאני נוגע ומשחק בגרון החיצוני ובצדדים יש לי כאבים שאני בולע אני מרגיש קצת מוזר למרות שלא שורף לי הגרון בפנים או משהו כזה הבדיקות שלי יצאו תקינות רציתי לדעת אולי אתה יודע מה זה יכול להיות ולמה יש לי את ההרגשה של הכאבים המוזרים האלה בגרון החיצוני וכול תנועה שלי כואבת גם שנאי מתכופף אבקש תשובה רצינית ומקוצועית ולאן צריך לפנות למרות שרופא אף אוזן גרון אמר לי שהגרון תקין אבל הכאבים הם בגרון החיצוני אם אתה מנסה להבין אותי ובצדדים של הגרון מקדימה תודה ומקווה לתשובה מהירה כי אני סובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים מוזרים

הוספת תגובה

• כאבים בגרון

ד''ר אביגיל ארד
    15/11/2008

כאבים בקידמת הצואר , אם אני מבינה נכון את האזור שכואב, יכולים לנבוע מתירואידיטיס, זוהי דלקת של בלוטת התריס. בדיקה של תפקודי בלוטת תריס , שקיעת דם ומיפוי הבלוטה יאבחנו את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו