מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים מצד ימין בעת אכילהראמי15/11/2008
לאחרונה עברתי השתלת שיניים עם הרמת סינוסים משני הצדדים בלסת עליונה. זה כשבועיים בזמן אכילה אני מרגיש כאבים מצד ימין בלסת עליונה בדיוק ליד האוזן מצד ימין. הכאבים בזמן האכילה או בזמן שאני מניע את הלסת או פותח את הפה. יש לציין שהכאב מתחיל מיד שאני אוכל ומתחזק במשך האכילה. הרמת הסינוסים אצלי היתה בראשית שנת 2008. אני רוצה לציין גם שבחודש אוגוסט 2008 נפל לי שתל מהנחיר השמאלי. זה היה אחרי שהייתי מצונן תקופה של שבועיים ויותר אחרי שקבלתי המון תרופות הופניתי למחלקת פה ולסת בבית חולים לבירור העניין, ושם ממש ליד הרופא אחרי שבקש ממני לנקות את הנחיר כי רצה להחדיר לנחיר השמאלי צינור אופטי. ואחרי שהתעטשתי לידו ירד לי מהנחיר שתל. כנראה שחה לו שם משך כל התקופה הזו שבה הייתי מצונן ואף אחד לא ידע מה היתה הסיבה לנזלת שהיתה אצלי. מאז אני נמצא במעקב של רופא אף אוזן גרון. השאלה שלי האם יש קשר בין הכאבים של היום בצד ימין לבין מה שקרה בנחיר שמאל?. שנית האם יש קשר בין ההשתלה של השיניים לבין הכאבים מימין בזמן האכילה? שלישית: ממה נובעים הכאבים שאני מרגיש בהם מצד ימין בזמן האכילה ומה הן הבדיקות שעלי לעבור לבירור העניין אני מבקש את עזרתכם ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר אביגיל ארד15/11/2008כאבים קידמית לאוזן בזמן לעיסה או דיבור מתאימים לכאבים שמקורם במפרק הלסת. כדאי לחמם מעט את המקום. לאכול מזון רך בלבד במשך 2-3 שבועות . להשתדל לא לפהק בפה פתוח מדי . כדאי לקחת תרופה נוגדת דלקת כמו אדויל, אטופן, ארקוקסיה ודומיהם למשך כשבוע- שבועיים. מובן שכל זאת לאחר בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?