מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ct אוזניים וראששמרית17/11/2008
שלום רב, לפני כחצי שנה הייתי מצוננת ועם כל קינוח של האף נסתמו לי ממש האוזניים והיה לי סחרחורות למספר שניות. כחודש אח"כ החלו לי סחרחורות בתכיפות גבוהה (לאחר שהצינון חלף), נבדקתי אצל אא"ג, שהניח שהסחרחורות הם בגלל מחלת הנשיקה שפגעה באוזן הפנימית. עשיתי ENG שהראה שאכן יש פגיעה בשווי משקל באוזן שמאל. מה ENG עברו כחודשיים, תכיפות הסחרחורות וחומרתם פוחתת אך עם הזמן החלו לי גם צפצופים באוזניים. כמון כן לעיתים אני שומעת מעיין "בומים" קטנים שאני מרגישה כאילו הם באים מבפנים. בנוסף, בלילה לפעמים כשיש לי סחרחורות או כשהצפצופים מחמירים אני מרגישה מעיין תחושות מוזרות באזור האוזן, מעיין רטט מוזר שאני לא יודעת כל כך איך לתאר אותו. האף אוזן גרון שלך אותי לבדיקת CT אוזניים ("רק כדי לראות שהכל בסדר בגלל הבומים...") וכשהגעתי לעשות את הבדיקה אמרו לי שאני עושה CT ראש ואוזניים. האם ייתכן שאף אוזן גרון מפנה לCT ראש? נבדקתי לא מזמן גם אצל נוירולוג והוא אמר שהכל בסדר, ייתכן שאף אוזן גרון יראה צורך בCT ראש למרות שנוירולוג אמר שאין צורך בכך? אני חוששת שעשיתי CT ראש בשל טעות ללא צורך בכך. האם מדובר בCT לחיפוש גידולים? אם לא, ממה לדעתך הוא חושש ומה הוא מחפש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT
ד''ר דן גוטמן19/11/2008קשה לי לומר מה בדיוק הוא מחפש אבל נראה לי הגיוני לבצע CT אוזניים על מנת לשלול כל דבר שיכול לגרום לתחושותייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?