מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעייה של דלקות גרון ובעיה ואלרגיהקובי21/11/2008
שלום רב, אני בן 26.סובל מדלקות גרון באופן קבוע. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון אשר אמר שהרירית שלי באף מאד אדומה ונתן לי את המרשם לאלרגו הוא ציין שבקושי יש מעבר בנחיר שמאלי,(היכן שיש לי סטייה במחיצה מילדות) ,התחלתי להשתמש באלרגו,.בראייה שלי דרך מראה אני רואה בנחיר אחד של האף בקושי ויש מעבר.האם זה ישתנה ? יכול להיות שזה בגלל הרירית אז האזור התנפח והוא סוגר לי את הנחיר בצורה זו לא נכנס אוויר ולא יוצא בנחיר אחד כי המעבר מאד צר? בנוסף האם רירית אדומה ואלרגיה.גורמים לכאבי ראש? בתודה רפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד21/11/2008אלגרו יכול לכווץ את רירית האף במידה מסוימת, אך מובן שלא יישר מחיצה עקומה. לגבי דלקת גרון - יש הבדל בין כאבי גרון כרוניים לבין דלקת גרון חוזרת עם חיידק הסטרפטוקוק, ההתיחסות אליהם שונה. אף סתום יכול לגרום ללחץ בסינוסים, אך יש גם סיבות אחרות לכאבי ראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה,המשך
קובי21/11/2008שלום רב, תודה על התגובה,מובן לי שזה לא מה שיישר את המחיצה (-: אך אני מעוניין שהאלרגו יסדר לי את הרירית,זה מלחיץ לראות שבקושי יש מעבר. אם התרסיס לא עוזר ,במה יש לנקוט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאופציה הכירורגית
ד''ר אביגיל ארד21/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?