בעייה של דלקות גרון ובעיה ואלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה של דלקות גרון ובעיה ואלרגיה
    קובי
    21/11/2008

שלום רב, אני בן 26.סובל מדלקות גרון באופן קבוע. הייתי אצל רופא אף אוזן גרון אשר אמר שהרירית שלי באף מאד אדומה ונתן לי את המרשם לאלרגו הוא ציין שבקושי יש מעבר בנחיר שמאלי,(היכן שיש לי סטייה במחיצה מילדות) ,התחלתי להשתמש באלרגו,.בראייה שלי דרך מראה אני רואה בנחיר אחד של האף בקושי ויש מעבר.האם זה ישתנה ? יכול להיות שזה בגלל הרירית אז האזור התנפח והוא סוגר לי את הנחיר בצורה זו לא נכנס אוויר ולא יוצא בנחיר אחד כי המעבר מאד צר? בנוסף האם רירית אדומה ואלרגיה.גורמים לכאבי ראש? בתודה רפי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אף

ד''ר אביגיל ארד
    21/11/2008

אלגרו יכול לכווץ את רירית האף במידה מסוימת, אך מובן שלא יישר מחיצה עקומה. לגבי דלקת גרון - יש הבדל בין כאבי גרון כרוניים לבין דלקת גרון חוזרת עם חיידק הסטרפטוקוק, ההתיחסות אליהם שונה. אף סתום יכול לגרום ללחץ בסינוסים, אך יש גם סיבות אחרות לכאבי ראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה,המשך

קובי
    21/11/2008

שלום רב, תודה על התגובה,מובן לי שזה לא מה שיישר את המחיצה (-: אך אני מעוניין שהאלרגו יסדר לי את הרירית,זה מלחיץ לראות שבקושי יש מעבר. אם התרסיס לא עוזר ,במה יש לנקוט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באופציה הכירורגית

ד''ר אביגיל ארד
    21/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו