tonsilolliths

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• tonsilolliths
    carmel
    23/11/2008

Hi, I've only very recently started suffering from Tonsil Stones. Having a pretty bad case (6-13 stones on both sides every 10 days or so) and significant crypts, I was hoping to get CO cryptolisis laser done soon, perhaps in January. I live in the US and fly back and forth from Israel. My questions: Does the laser procedure hurt, and how long after can the procedure can I safely fly back to the States? A third question: my tonsil stones attacks began after spent a summer cat-sitting an apartment for friends and worsened considerably once I moved to an apartment with 2 cats. Could this possibly be related? thanks so much for any feedback, Carmel

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    tonsilolliths

הוספת תגובה

• טונסילוליטים

ד''ר אביגיל ארד
    27/11/2008

לא ידוע לי על קשר בין טונסילוליטים לחתולים או לאלרגיה לחתולים. שיוף השקדים בלייזר והקטנתם יכול לעזור בהחלט מבחינת הקטנת עומק הקריפטות וסגירתן. מצד שני, אם הן מאד עמוקות....יתכן ולא יעלמו לחלוטין. אין לי ניסיון רב בפעולה זו אולם לייזר שורף את הריקמה וצפוי שיהיה כאב לאחר הפעולה. אני מניחה שלאחר כשבוע תוכלי לטוס חזרה לארה"ב. עליך לשאול את המנתח מה משך הסיכון לדימום לאחר הניתוח. לאחר חלוף זמן זה תוכלי לטוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו