הקאה גרמה לי לכאב קיצוני באוזן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאה גרמה לי לכאב קיצוני באוזן
    דן
    24/11/2008

שלום הפלגתי היום לראשונה על יאכטה לימודית וכמו שתיארתי לעצמי קיבלתי בחילות והקאתי פעמיים. הפעם השנייה שהקאתי סתמה לי את האף ויצרה לי כאב חד באוזן שמאל. לאחר כ10 דקות הבחילה עברה והאף נפתח אחרי שהשתחרר משאריות ההקאה אולם עד עכשיו כ6 שעות לאחר מכן עדיין אני סובל מכאב מאוזן ומלחץ בלתי פוסק. אנ י מודע לכך שהאף -אוזן והגרון הם מערכת שמחוברת יחדיו אבל מה קרה לי והאם זה מצדיק טיפול רפואי? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב אוזן

ד''ר אביגיל ארד
    27/11/2008

נכון שהתשובה כבר מאחרת ובטח הבעיה כבר נפתרה או שפנית לטיפול רפואי, אולם בכ"ז אני חייבת לך תשובה. פתח חצוצרת האוזן הוא בדיוק מאחורי האף. יתכן שמה שחסם את האף יצר גם בעיה באוורור האוזן ולכן חשת כאב. אם הכאב נמשך עליך לגשת לבדיקה כדי לשלול דלקת אוזן, אולי בכלל אין קשר להקאה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא עבר לגמרי שאלה נוספת

דן
    27/11/2008

אין לי ספק שהיה קשר בין ההקאה לכאב האוזן המטורף שעברתי עדיין אני סובל מצילצולים וסתימה קטנה אבל חלשה יותר. יכול להיגרם נזק חריף יותר מדלקת כמו קרע או משהו דומה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    27/11/2008

אני לא שמעתי על קרע בעור התוף מהקאה, רק מהשוואת לחצים לא טובה. היות וכבר חלפו כמה ימים, למה שלא תיגש לבדיקת א.א.ג.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו