מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהפליקס27/11/2008
שלום לפני 3 שבועות בערך התחילה לי הרגשה של גוש בגרון זה נמשך במשך שבוע ללא סימני התקררות וזה כבר היה חשוד לי כי בדרך כלל זה היה עובר תוך כמה ימים לאחר שבוע התחיל הצינון להראות את אותותיו וחליתי ועכשיו הכל עבר חוץ מההרגשה של הגוש בגרון חשוב לציין שזה לא כואב לי ממש ואין לי צרידות אולי ממש ממש טיפה כי אני מכייך כל הזמן כי הצינון עבר פחות או יותר אבל נשאר עוד קצת נזלת השאלה שלי היא כזאת מה זה יכול להיות? כמעט חודש עם הרגשה של גוש בגרון? היה ימיים שזה נעלם לחלוטין ועכשיו חזר זה לא מפריע לי לאכול ולשתות ורוב שעות היום אני בכלל לא מרגיש את זה הייתי אצל רופא משפחה שבוע אחרי שזה התחיל הוא אמר לי שהגרון נקי ואין נפיחות בבלוטות הלימפה ואין צורך בהפנייה לאף אוזן גרון הוא אמר לעקוב שבוע אז השבוע עבר והכאב בגרון לא הוא אומנם נחלש אבל לא עבר לגמרי מה זה יכול להיות? סרטן הגרון?אני בן 25 ומעשן בבקשה תעזרו לי לגבי מה זה יכול להיות ולגביי המשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בגרון
ד''ר אביגיל ארד27/11/2008לא, תחושת גוש בגרון לרב אינה סרטן הגרון. יתכן ומדובר ברפלוקס, זוהי עליה של מיצי קיבה לגרון. לעיתים לא מורגשת צרבת אלא רק תחושת הגוש בגרון עקב בצקת מקומית הנוצרת בפתח הושט בגלל החומציות. גש לבדיקת א.א.ג. רופא המשפחה לא יכול לבדוק לעומק הנדרש של הגרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?