מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף ואוזנייםמיכל27/11/2008
אני משתמשת בתרסיס לאף נזוקורט אקווה ,רציתי לדעת אם ניתן לקחת סינופד יחד עם השימוש בתרסיס והאם ניתן להשתמש גם באלרין? כמו כן האם אחרי חודש צריך מרשם חדש של התרסיס או שהבעיה אמורה להיפתר? (נאמר לי שיש לי כונכיות מוגדלות ).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד27/11/2008כן, אפשר לקחת סינופד. לא ממליצה על אלרין במקרה שלך כי האלרין אמנם יכווץ את הקונכיות אולם יש לו תופעה שאחר כך הקונכיות עוד יותר מתנפחות ותוך כמה ימים לא תוכלי בלעדיו. הנזוקורט, לעומת זאת, עובד לאט יותר אולם ניתן לקחת אותו גם כמה חדשים. תהיי זקוקה למרשם, כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה ועוד שאלה...
מיכל28/11/2008לפני כ 3 שבועות סבלתי מדלקת באוזניים ונוזלים- אני דיילת אוויר וכשחזרתי לטוס אחרי 3 שבועות בהתייעצות עם אאג שאמר שאין יותר נוזלים או דלקת לא היו כאבים באוזניים אך עדיין הורגש שהאוזן סתומה.האם זה מסוכן לחזור לטוס ומה יכולה להיות הסיבה לכך? האם יש מצב שהשמיעה תיפגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיסה
ד''ר אביגיל ארד28/11/2008אם הגודש באף עבר לא מסוכן לטוס. בכל זאת, אני ממליצה בטיסות הקרובות, ובכלל, בכל מקרה שאת נאלצת לטוס מצוננת, את ההמלצה הבאה: חצי שעה לפני המראה, וקצת לפני שמתחילים להנמיך לנחיתה, לשים טיפות אלרין שיש לך בשני הנחיריים וממש לשאוף אותן עמוק עד מאחורי האף. זה ימנע או יפחית את הקושי להשוואת לחצים. טיסה נעימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרין...
מיכל29/11/2008העניין הוא שאני משתמשת בתרסיס של הנזוקורט ולכן רציתי לדעת אם זה אפשרי השימוש בשניהם יחד. (בנזוקורט אני משתמשת פעמיים ביום- לחיצה אחת בוקר וערב)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
ד''ר אביגיל ארד29/11/2008תמשיכי להשתמש בנזוקורט ואילו באלרין רק בטיסה כפי שהסברתי, כך לא תתמכרי לאלרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?