כאב מאחורי שקד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב מאחורי שקד שמאל
    דניאל
    28/11/2008

לפני 4 חודשים לתקופה של חודש וחצי פעם כן ופעם פחות התחיל לי תחושה לכשאני בולע כאילו משיכה או משהוא דוקר מאחורי השקד השמאלי וזה גורם כאילו למין שריפה או כאב בתוך אוזן שמאל זה די הפריע והיה לי כחודש שקט עד היום ושוב פעם מציק לי בשקד שמאל או בגרון השמאלי ומקרין לאוזן מה זה יכול להיות קראתי מאמר של פרופ' גולץ מסביר שהסימפטום הראשון שמעיד על הימצאות הסרטן הזה הוא צרידות – וזה כשהגידול ממוקם מעל מיתרי הקול. בשלבים מאוחרים יותר יופיעו סימפטומים נוספים: קשיים בבליעה, כאבים בזמן הבליעה וכאב שמוקרן לאוזן. סרטן מיתרי הקול שכיח בקרב בני 50 ומעלה – יותר אצל גברים אך בשנים האחרונות הוא נפוץ גם בקרב נשים. חלק גדול מסרטני הגרון, שמתגלים בשלבים המוקדמים, ניתנים לריפוי מלא באמצעות טיפול בהקרנות בלבד. רק בחלק מסוים מכלל הגידולים יש צורך בניתוח. וזה ממש התחיל להפחיד אותי מה אתה חושב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב מאחורי שקד שמאל

הוספת תגובה

• סליחה מה את חושבת ד''ר אביגיל ארד

דניאל
    29/11/2008

סליחה מה את חושבת ד''ר אביגיל ארד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    05/12/2008

סליחה, פיספסתי כנראה את השאלה שלך. במקום לקרוא מאמרים באינטרנט ולהילחץ, כדאי לגשת לבדיקת רופא א.א.ג. סרטן בגרון או בלע העליון או התחתון אפשר לרב לגלות בבדיקת א.א.ג.כוללת. אין צורך באמצעי הדמיה מסובכים. מצד שני, לא כל כאב בשקד הוא סרטן. גם פצע בלע המכונה " אפטה" ושכיח מאד, יכול לגרום כאבים כאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו