מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב מאחורי שקד שמאלדניאל28/11/2008
לפני 4 חודשים לתקופה של חודש וחצי פעם כן ופעם פחות התחיל לי תחושה לכשאני בולע כאילו משיכה או משהוא דוקר מאחורי השקד השמאלי וזה גורם כאילו למין שריפה או כאב בתוך אוזן שמאל זה די הפריע והיה לי כחודש שקט עד היום ושוב פעם מציק לי בשקד שמאל או בגרון השמאלי ומקרין לאוזן מה זה יכול להיות קראתי מאמר של פרופ' גולץ מסביר שהסימפטום הראשון שמעיד על הימצאות הסרטן הזה הוא צרידות – וזה כשהגידול ממוקם מעל מיתרי הקול. בשלבים מאוחרים יותר יופיעו סימפטומים נוספים: קשיים בבליעה, כאבים בזמן הבליעה וכאב שמוקרן לאוזן. סרטן מיתרי הקול שכיח בקרב בני 50 ומעלה – יותר אצל גברים אך בשנים האחרונות הוא נפוץ גם בקרב נשים. חלק גדול מסרטני הגרון, שמתגלים בשלבים המוקדמים, ניתנים לריפוי מלא באמצעות טיפול בהקרנות בלבד. רק בחלק מסוים מכלל הגידולים יש צורך בניתוח. וזה ממש התחיל להפחיד אותי מה אתה חושב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה מה את חושבת ד''ר אביגיל ארד
דניאל29/11/2008סליחה מה את חושבת ד''ר אביגיל ארד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אביגיל ארד05/12/2008סליחה, פיספסתי כנראה את השאלה שלך. במקום לקרוא מאמרים באינטרנט ולהילחץ, כדאי לגשת לבדיקת רופא א.א.ג. סרטן בגרון או בלע העליון או התחתון אפשר לרב לגלות בבדיקת א.א.ג.כוללת. אין צורך באמצעי הדמיה מסובכים. מצד שני, לא כל כאב בשקד הוא סרטן. גם פצע בלע המכונה " אפטה" ושכיח מאד, יכול לגרום כאבים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?