לחץ באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ באוזניים
    מרי
    03/12/2008

שלום רב, כבר כמעט חודש יש לי לחץ באוזניים, כמו שקורה בטיסה. רופא אאג בדק אותי ידנית, ואמר שאין שום סיבה כי האוזניים נקיות, עשיתי רנגן סינוסים ולא רואים כלום, נבדקתי ע"י אורטופד עשיתחי רנגן לצוואר הכל תקין, אין לי שום כאבים לא בשניים , מה שכן הצווא כן היה תפוס פרק זמן מסויים, אפילו נבדקתי ע"י ניורולוג השאלה שלי מה אני עושה? כרגע אני ממש מיואשת ולא יודעת לאן להמשיך? האם קיימית איזשהם בדיקות לאוזן חוץ מבדיקה ידנית וויזואלית של רופא אאג? הרופא הסתכל עם הפנס הקטן(אין לי מושג איך קוראים לזה). האם ניתן לראות עם זה את כל האוזן? האם שווה להתעקש על בדיקות נוספות? אודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ באוזניים

הוספת תגובה

• לחץ באזניים

ד''ר אביגיל ארד
    05/12/2008

תחושת לחץ באזניים בנוסף לכל הדברים שציינת, יכולה להיגרם על ידי בעיה במפרקי הלסת. לפעמים זה הולך גם עם הצואר התפוס . ממליצה להקפיד אל מזון רך, על חימום מקומי באזור צידי הפנים, רקות וקידמית לאוזן, לא ללעוס מסטיק או כל מזון קשה כגון פיצוחים, תפוח, גזר, בשר או לחם קשה. אם יש באמת רגישות על מפרקי הלסת אפשר גם לקחת תרופה נוגדת דלקת כגון אדויל, אטופן או דומיהם. אם יש סיבה לחשוב שיש נעילת שיניים בלילה בשינה, מתקינים סד לילה. רופא פה ולסת, רופא א.א.ג או רופא שינים יכולים לבדוק אם אכן יש סיבה לחשוב על אבחנה זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו