בעיה אחרי הרמת סינוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אחרי הרמת סינוס
    ריטה
    07/12/2008

שלום לרופאים, לפני יותר משנה עשיתי ניתוח השתלת עצם והרמת סינוס מימין בפה. במשך חודשיים לאחר הניתוח ירדו לי גרירי ההשלה לגרון אפילו ממש גושים של גרגירים. לאחר מכן הצטננתי ומאז יש לי ליחה ירוקה כל הזמן. בבדיקה קלינית הרופאים לא מצאו כלום. היום עשיתי צילום סינוסים ונמצא שיש עיבוי רירית ומלאות בתחלתית סינוס מקסילרי בצד ימין. הרופא רשם לי אוגמנטין ומטרוג'יל ואחר כך לעשות c.t. אני חוששת שלאחר שאסיים את האנטיביוטיקה שהיא קשה, ימצאו ב-c.t. בעיה שבגללה הסינוסיטיס יתפתח עוד פעם אז סתם לקחתי אנטיביוטיקה. ביקשתי מהרופא לעשות קודם את ה-c.t. והוא לא הסכים. מבקשת חוות דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אחרי הרמת סינוס

הוספת תגובה

• סינוסיטיס

ד''ר אביגיל ארד
    15/12/2008

נראה לי שהרופא שלך רצה קודם כל לטפל במצב הדלקתי ואז לראות מה בעצם הבעיה בסינוס. אם היה עושה CT ורואה דלקת, זה לא היה מקדם אותו כי בין כה וכה היה נותן אנטיביוטיקה. מוטב להתרחק מהאפיזודה של הזיהום ואז לראות מה המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו