מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה במיתרי הקולאבי08/12/2008
שלום אני בחור בן 22 שגר בצפון הארץ יש לי בעיה קשה מאוד במיתרי הקול בגרון, קשה לי מאוד להוציא קול ויוצא לי קול חלש מאוד גם שאני מדבר כואב לי מאוד בגרון וגם שאני לא מדבר כואב לי מאוד המצב הזה נמשך כבר שנה וחצי היתה תקופה שצעקתי חזק והרבה ולא השתמשתי נכון במיתרי הקול כתוצאה מכך נפגעו לי מאוד מיתרי הקול אני מאוד מתחרט על הצעקות אני לא מעשן ואף פעם לא עישנתי הייתי בבדיקה אצל רופא אף אוזן גרון שבדק אותי ואת מיתרי הקול שלי ואמר לי שאין לי בכלל גידול נגע או פוליפ בגרון אבל יש בעיה תיפקודית במיתרים שהם קרובים אחד לשני ולא נסגרים טוב וזרימת האויר ביניהם לא תקינה רציתי לדעת מה אפשר לעשות במצב כזה, האם מיתרי הקול שלי ישארו כך לנצח והאם יש איזשהו ניתוח שיכול לתקן את הבעיה מה אפשר לעשות בבקשה אשמח לקבל תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיתרי קול
ד''ר אביגיל ארד15/12/2008אם הבעיה היא בעיה בתיפקוד מיתרי הקול הטיפול האחד והיחיד והראשון הוא טיפול מלא אצל קלינאית תקשורת שתלמד אותך איך להשתמש נכון במיתרים בלי לאמץ אותם ולהפיק קול צלול בעצמה טובה. מובן שכדי להיות בטוחה בתשובה עלי לבדוק אותך ואשמח לעשות זאת אם תרצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?