מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פקק באוזןתמי19/07/2007
שלום,
מזה כמה ימים אני מרגישה ירידה בשמיעה באוזן ימין. זה נובע כנראה מפקק שנוצר. הדבר קורה לי אחת לכמה זמן ואני פונה לרופא א.א.ג שישחרר לי את הפקק. שאלותי:
1. האם ניתן לשחרר את הפקק לבד בעזרת מי חמצן וכד'(אין לי מושג לגבי מצב עור התוף שלי האם הוא שלם או מנוקב)-פשוט, מאד מטריד ולא נעים להסתובב עם אוזן לא שומעת...
2. האם יתכן שהפקק נוצר משחיה? (עם הכנסת הראש למים -כמה פעמים בשבוע... )
תודה,
תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פקק
ד''ר אביגיל ארד19/07/2007פקק באוזן לא נגרם ממים אלא מדובר בהפרשה מוגברת של שעווה על ידי העור בתעלת האוזן. כאשר יש פקק כזה ונכנסים בבריכה מים לאוזן לפעמים הפקק סופח מים ואוטם את האוזן. אפשר לנסות לנקות על ידי תכשירים המיועדים לכך כגון שמן פרפין, צרומול או תרסיס בשם clean ears. כולם שמנים שמרככים את השעווה. מי חמצן מפוררים ומוציאים קצת החוצה. אם הבעיה לא נפתרת יש להגיע לניקוי. הכי חשוב לא לחטט עם המקלונים והצמר גפן כי אז דוחפים את השעווה פנימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?