מריח ריח של סיגריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריח ריח של סיגריות
    רביד
    10/12/2008

שלום, לפני מספר שבועות בוצע שיפוץ בדירתי, במסגרתו הייתה בביתי כמות אבק (מטיח) גדולה מאוד. מאותו יום, וכמעט בכל יום, אני מרגיש שאני מריח ריח של סיגריות כמעט בכל מקום . זה קורה בערך שעה-שעתיים ביום. זה קורה לי במשרד, ברכב ובבית. אני לא מעשן, ואין סביבי אנשים שמעשנים. כשאני שואל אנשים אם הם מריחים ריח של סיגריות, הם אומרים שלא. אין לי שיעול כתוצאה מהריח. מה זה? מה עושים עם זה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מריח ריח של סיגריות

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלה,

רן
    03/07/2011

גם אני מרגיש כאילו שיש סביבי איזה מעשן - אבל ריח הסיגריה כאילו מעשנים במרחק מה ממני...
    מקווה שהתסמונת ידועה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מריח ריח של סיגריות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    07/07/2011

הייתי מתחיל בבדיקת א.א.ג לראותץ האם יש סיבה אנטומית לבעיה, במידה והבדיקה תהיה תקינה יהיה אפשר לחשוב על המשך בירור/טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריח

ד''ר אביגיל ארד
    15/12/2008

תחושת ריח לא נעים באף בלי שיהיה גורם חיצוני עלולה להיגרם מזיהום מקומי. כדאי להיבדק על ידי א.א.ג. ואם צריך לעשות גם צילום סינוסים. בינתים נסה שטיפות של האף באמצעות תרסיס מי מלח שניתן לקנות בפארמים ללא מרשם רופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו