כאב בסינוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בסינוסים
    מרי
    18/12/2008

שלום אני מספר חודשים סובלת מכאבים של סינוס בצד ימין מעל השיניים - כואב לי עם דברים קרים אפילו נשימה ( לא בעיית שיניים היתי אצל רופא שיניים - והוא בפרוש אמר שזה סינוס) - לאחר פניה לא.א.ג מלפני מס' חודשים קיבלתי טיפול - 1. אוגמנטין ואניטי אלרגי - בסיום הטיפול קיבלתי 2. dalacin ואנטי אלרגי - בסיום הטיפול שוב 3. Oflodex וקורטיזון 20mg כדור וחצי פעמיים ביום ואנטי אלרגי - לאחר שבוע וחצי שוב חזרתי לרופא ושוב 4. zinnat u metrogyl לעוד 10 ימים האם יש תרופה שיכולה לעזור או הפתרון זה ניתוח (עברתי 3 ניתוחים 1. ישור מחיצה וסינוסים 2. השקד השלישי 3. פוליפים וסינוס מצד ימין - הניתוח האחרון בוצע לפני כ- 4 שנים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בסינוסים

הוספת תגובה

• הדמיה

ד''ר אביגיל ארד
    19/12/2008

נראה לי שאחרי כל הטיפולים, אם אין שיפור, יש לעשות הדמיה של הסינוס . הכי טוב CT סינוסים. נראה לי שקיבלת טיפול מעל ומעבר וצריך לראות מה הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו