ליחה תקועה בגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה תקועה בגרון
    מורן
    21/12/2008

לפני כשבועיים התחלתי להרגיש תחושה של ליחה שממש הציקה לי כמה שניסיתי להוציא אותה לא הצלחתי היא תקועה לי כמו עצם בגרון ומה שמפחיד אותי שזה ממש מפריע לי לאכול כשאני אוכלת אני מרגישה תחושת אי נוחות בגרון כבר ירדתי 4 קילו ואני לא יודעת מה לעשות הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שהכניס לי צינורית דרך האף ולא ראה כלום. אני ממש מיאושת מה עליי לעשות?!?!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה תקועה בגרון

הוספת תגובה

• גוש בגרון

ד''ר אביגיל ארד
    27/12/2008

אם תעברי על שאלות קודמות בפורום, תראי שעניתי הרבה פעמים כי הרגשה של גוש ליחה תקוע בגרון קשורה פעמים רבות לתופעת הרפלוקס, עליה של מיצי קיבה לגרון . לא תמיד יש עם זה צרבת. יש להיזהר ממזונות המעודדים חומציות כגון קפאין, פרי הדר, חומץ, אלכוהול, מנטה, אוכל חריף או מטוגן וכדומה. אפשר לקנות ללא מרשם כדורי אומפרדקסZ ולקחת חצי שעה לפני ארוחת בקר וחצי שעה לפני ארוחת ערב. לרב אין תופעות לואי. יש לקחת בסבלנות חודש. מובן שעדיף שמומחה לאזור זה יבדוק אותך קודם לכן. העצות בפורום זה אינן תחליף לבדיקה רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו