מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליחה תקועה בגרוןמורן21/12/2008
לפני כשבועיים התחלתי להרגיש תחושה של ליחה שממש הציקה לי כמה שניסיתי להוציא אותה לא הצלחתי היא תקועה לי כמו עצם בגרון ומה שמפחיד אותי שזה ממש מפריע לי לאכול כשאני אוכלת אני מרגישה תחושת אי נוחות בגרון כבר ירדתי 4 קילו ואני לא יודעת מה לעשות הייתי אצל רופא אף אוזן גרון שהכניס לי צינורית דרך האף ולא ראה כלום. אני ממש מיאושת מה עליי לעשות?!?!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בגרון
ד''ר אביגיל ארד27/12/2008אם תעברי על שאלות קודמות בפורום, תראי שעניתי הרבה פעמים כי הרגשה של גוש ליחה תקוע בגרון קשורה פעמים רבות לתופעת הרפלוקס, עליה של מיצי קיבה לגרון . לא תמיד יש עם זה צרבת. יש להיזהר ממזונות המעודדים חומציות כגון קפאין, פרי הדר, חומץ, אלכוהול, מנטה, אוכל חריף או מטוגן וכדומה. אפשר לקנות ללא מרשם כדורי אומפרדקסZ ולקחת חצי שעה לפני ארוחת בקר וחצי שעה לפני ארוחת ערב. לרב אין תופעות לואי. יש לקחת בסבלנות חודש. מובן שעדיף שמומחה לאזור זה יבדוק אותך קודם לכן. העצות בפורום זה אינן תחליף לבדיקה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

