למה אני מדבר בקול רם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אני מדבר בקול רם?
    עמית
    21/12/2008

שלום רב.. אני בן 22 למה קשה לי לדבר לנעימות? אני כאילו מרגיש שאני צריך לדבר בקול רם, כי אם לא האוויר יגמר לי. מדוע זה כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אני מדבר בקול רם?

הוספת תגובה

• קול רם

ד''ר אביגיל ארד
    27/12/2008

אם אתה בחור בריא ששומע היטב, הדיבור בקול רם הוא הרגל דיבור שלך. זה הולך עם טמפרמנט מסוים לפעמים......בכל אופן, אם יש תחושת קושי מסויים לשלוט על עצמת הקול, אפשר להעזר בקלינאית תקשורת כדי ללמוד דיבור נכון. .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן יש לי האמת סוג קול

עמית
    28/12/2008

צווחני כזה. אני שומע מעולה! פשוט לא נוח לי לדבר בשקט יותר.. כשאני מדבר בשקט (כי "ככה צריך") אני צריך להיות תמיד מודע לנשימה וזה מרגיז זו ממש מועקשה בשבילי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומלץ

דני
    02/01/2009

מומלץ לך בהזדמנות לבדוק אסטמה, כי כשיש אסטמה וקשה להוציא אוויר, קשה לשלוט על הדיבור. נתקלתי בתופעה כזו. כמובן שאיני רופא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו