רעשים באוזניים - לא טנטון!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רעשים באוזניים - לא טנטון!!!!!
    רחלי
    22/12/2008

שלום וברכה, אשמח מאוד לקבל עזרה.... אני בת 31, אמא ל - 3 ילדים ב"ה. מזה כשנה אני שומעת באוזן שמאל שלי את הדופק של עצמי (לא ציפצופים) זה דבר נורא וגורם לי לאי שקט...ולחוסר רוגע ובגדול זה פשוט מטריף! הייתי אצל רופי אף אזן גרון ברחובות לא ראו משהו מיוחד... אולי שטיפה? אזמח לעזרה דחוף! תודה מראש רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    27/12/2008

אם הרופא לא ראה שום דבר כנראה אין מקום לשטיפה. שוטפים אוזן רק אם היא מלאה שעווה. אני ממליצה לעבור בדיקת שמיעה כולל טימפנומטריה. אם הכל תקין, יתכן וההסבר לבעיה הוא כלי דם כלשהו שעובר קרוב לאוזן התיכונה ולכן את שומעת אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל....

רחלי
    05/01/2009

רציתי לדעת האם יש סיכוי שמדובר בגידול... האם כשיש גידול יש עוד תופעות לוואי? האם אפשר להתעלם מזה ולנסות לחיות עם זה? תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפי שאמרתי

ד''ר אביגיל ארד
    05/01/2009

עליך לבצע בדיקת שמיעה כולל טימפנומטריה ואם צריך הרופא שלך יחליט עם צריך להמשיך לבירור נוסף. אם הכל יהיה בסדר כדאי להתרגל לתופעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו