שיתוק במיתרי הקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוק במיתרי הקול
    אבי
    22/12/2008

שיתוק במיתרי הקול שלום שמי אבי אני בן 22 ואני גר בצפון הארץ יש לי בעיה בגרון שקשה לי להוציא קול ויוצא לי קול חלש מאוד כואב לי בגרון שאני מדבר וגם שאני לא מדבר כואב לי בעיה זו נגרמה בגלל צעקות ושימוש לא נכון במיתרי הקול אני מאוד מתחרט על הצעקות אני לא מעשן ואף פעם לא עישנתי הבעיה הזאת נמשכת כבר יותר משנה רציתי לדעת מה אפשר לעשות כאשר יש שיתוק במיתרי הקול , אם אחד או שני מיתרי הקול משותקים ושיש בעיה בסגירה של מיתרי הקול מה אפשר לעשות במקרה כזה האם יש ניתוח שיכול לעזור ולתקן את הבעיה , אם יש ניתוח כזה אני מעוניין ומבקש לקבל מידע מפורט נרחב על הניתוח אשמח מאוד לקבל תשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוק במיתרי הקול

הוספת תגובה

• צרידות

ד''ר אביגיל ארד
    27/12/2008

נפיחות מיתרי קול, יבלת או פוליפ או ציסטה הנגרמים מדיבור לא נכון ובקול רם הם מחלה אחת שהטיפול בה הוא לימוד טכניקה קולית נכונה ולעיתים גם ניתוח להסרת יבלות או כל נגע אחר. שיתוק מיתרי קול זו בעיה אחרת לגמרי שאינה נגרמת על ידי צעקות וכדומה. קודם כל עליך להיות מאובחן על ידי מומחה למיתרי קול ולפי זה יהיה הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו