מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ באוזניים עם ירידה בשמיעהמשה23/12/2008
שלום, מזה כ-5 ימים התחיל לי לחץ באוזניים עם ירידה בשמיעה .כמו כן יש לי טינטון דבר שבעיקר בשקט מורגש במיוחד (יש לציין שלעיתים רחוקות מאוד מופיע לי ועובר מייד). טיפות אוזניים לא עזרו.בביקור לפני יומיים אצל רופאת המשפחה אוזנים נקיות ללא דלקת או שוועה ,וגרון נקי.המליצה על על תרסיס לאף NASOCORT ,אשר לא משפיע כלל.שם פעמיים ביום ,2 טיפות לכל נחיר ,והפסקתי בהמלצתה עם הטיפות אוזניים. יש לציין שכל חורף בד"כ אני מנוזל בד"כ ,אך עכשיו אני לא מנוזל כלל ואין כאבי ראש . לעיתים מופיע לי כאבי שינים אשר מפסיקים.שנה שעברה היו לי כאבי שינים אשר הרופא שיניים קבע שזה סנוסטיס ואנטיביוטקה עזרה אך אז זה הייה מלווה בנזלת.הצילום הייה תקין. לסיכום ממה לדעתך אני סובל ומה ניתן לעשות הירידה בשמיעה והלחץ פשוט מפריעים לי לתפקד . האם יש מצב ששמעתי מוזיקה בנגן MP3 ,יכלה לגרום לכך ? אני מקפיד לשמוע על חלש כלומר על 12 שהמקסימום הוא וליום 30 .ורק כאשר אני עובד מנקה את הבית עם שואב אבק ב-20 דקות לערך , אני שומע על וליום 20 .בהנחה שזה מכך ,גם בעבר שמעתי כך ואין לי את מה שעכשיו. מודה מאוד לתשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון
משה26/12/2008הייתי אצל א.א.ג שגם לא ראה כלום ונתן לי כדור נגד אלרגיה.הלחץ קצת ירד וקצת כמות הצפצוצים אך עדיין לא בסדר. שאלתי עדיין מה יכולים להיות הסיבות ,האם יש קשר לנגן שכך אני שומע בו באופן קבוע.לגבי הנגן שכחתי לשאול את הרופא. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטינטון
ד''ר אביגיל ארד27/12/2008כאשר יש רעשים ותחושת לחץ באזניים כדאי מאד לעשות גם בדיקת שמיעה כולל בדיקת טימפנומטריה . אם יש אסימטריה עושים גם בדיקה בשם BERA. לחץ באזניים יכול להיגרם גם מאלרגיה ומצבים של האף, אבל גם מבעיה במפרק הלסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?