נזלת תמידית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת תמידית
    אורית מרכז
    01/01/2009

אני בת 29 נוטלת תרופה בשם דקסמטזון מהיותי ילדה מאחר וחסר לי הורמון מסוים בגוף לפני כ 4 שנים הפסקתי לשתות את הכדורים מס' חודשים וקבלתי את הנזלת המימית הזו . חזרתי לשתות אחר כך את הכדורים כמובן שזה לא עזר הוספתי מינון וגם לא עזר הלכתי לרופא א.א.ג שנתן לי אריוס ורינולסט שזה ממש לא עזר הלכתי גם לרופא אנדוקרינולוג שאצלו אני מטופלת בגלל שאני שותה את הכדורים והוא לא יודע על מה אני מדברת הוא לא שמע על תופעה כזו , אני לא אלרגית לשום דבר , יש לציין שלפני כן לא היה לי שום בעיה עם האף זה החל כשהפסקתי לשתות , אני בטוחה ב 200 אחוז שזה קשור לכדורים מה גם שאם אני מפחיתה מכמות הכדור או שוכחת לקחת( שזה 0.5 פעם ביום) המצב של האף מחמיר ובלתי נסבל של נזלת מה אפשר עוד לעשות ממה נובעת הבעיה מה זה יכול להיות לאיזה עוד רופא אפשר ללכת בתודה רבה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת תמידית

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    02/01/2009

מה שצריך הוא לקבל מרשם לספריי לאף לשימוש ממושך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה השם של הספריי בבקשה

אורית מרכז
    04/01/2009

שאני אגיד לרופאה שתרשום לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו