ירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בשמיעה
    תם
    02/01/2009

שלום :) אני בן 25 ולפני כמה חודשים במהלך צינון ובזמן נזלת אלרגית כבדה במיוחד החלה לי ירידה בשמיעה. הלכתי לכל סוגי הבדיקות שהמליץ רופא האף אוזן גרון שלי ובכולן לא נמצאה בעיה. עם זאת אובחנה ירידה בשמיעתי אך לא מתחת לנורמה. לעיתים האוזניים מעט "פקוקות" יותר ולעיתים פחות. לאחר פיהוקים הן לפעמים הפתחות ונסגרות שוב במידה מסויימת לאחר מספר דקות או שעות. אני גם יכול מעט לשלוט בזה ולפהק מעט על מנת לפתוח אותם. חשוב לי לציין כי בבדיקה לא נמצאו פקקים פיזיים. הרופא אומר שזו כנראה נזלת שנתקעה באחד המעברים ופשוט להמתין. כעת אני מצונן והשמיעה עוד פחות טובה. כאשר שאלתי אותו אם יש משהו לעשות הוא השיב בשלילה. עברו יותר מ7 חודשים מאז שהירידה החלה ואני מודאג. אודה על כל עזרה תם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בשמיעה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    02/01/2009

אין ספק שהגיע הזמן לבדיקת א.א.ג ואם אכן קיימת ירידת שמיעה כבר 7 חודשים זה דבר שמחייב טיפול ובירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו