טיקים בבסיס הגרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים בבסיס הגרון
    יערה
    03/01/2009

שלום, בזמן האחרון כבר כמה חודשים יש לי רגישות מוגברת באיזור הגרון., וזה מתבטא בקשיי נשימה- קושי להכניס אויר ( לא אסמה או אלרגיה..), לפעמים גם דופק מואץ באיזור ובמיוחד בבסיס הגרון לאחר מאמץ (אפילו קל), שתיית קפה או התרגשות קטנה. בזמן האחרון (כמה שבועות) יש לי גם מין טיקים או רפלקסים/קפיצות קטנות (-קשה לי לתאר את זה כי זה קורה מהר) בבסיס הגרון בלי קשר לשום דבר, לפעמים תוך כדי בליעה אני מרגישה גם את הושט "קופצת" והנשימה נעצרת לחלקיק שניה. ולפעמים כשאני מנסה לבלוע את הרוק לוקח לו כמה שניות להבלע וזה לא קורה אוטומטית. ובכלל אני מרגישה את האזור הזה כל הזמן. אני בת 30. בריאה. בעבר לא חוויתי תופעות מהסוג הזה. אשמח לתשובה מה זה יכול להיות או לא להיות... תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיקים בבסיס הגרון

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    04/01/2009

שלום רב, העובדה שיש דופק מואץ ורגישות בגרון מחייבת בדיקות כלליות כולל בדיקת תפקודי בלוטת התריס. כמו כן כדאי לעשות א.ק.ג. או הולטר ולפהחית קפאין. לגבי הקפיצות בושט, קשה לי לומר מה זה וכדאי לגשת לבדיקת א.א.ג. מלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו