שקיעת דם והתנפחות בלוטות לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקיעת דם והתנפחות בלוטות לימפה
    גי
    05/01/2009

שלום לבני בן הארבע התנפחו בלוטות הלימפה בצוואר ל]פני ארבעה ימים, ללא תלונות, ללאא כאבים וללא חום ביצענו ספירת דם שיצאה כולה במסגרת הנורמה שקיעת הדם היתה מואצת (ESR - 80) מה זה יכול להיות? בדיקת מחלת הנשיקה הראתה כי הוא עבר את המחלה בעבר אך אינו חולה בה כעת תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטות

ד''ר אביגיל ארד
    05/01/2009

בלוטות לימפה יכולות להופיע במסגרת מחלות ויראליות שונות. זוהי שקיעת דם מוחשת ביותר ולכן אני ממליצה להישאר במעקב רופא הילדים אשר לפי התקדמות העניין יחליט אם להפנות לבדיקות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שקיעת דם 90

מזלי
    20/07/2010

שלום רב הייתי אצל רופא רמאוטולוג שביקש ממני לעשות כמה בדיקות דם על כאבי עצמות ורגליים מאוד נפוחות כאבים בצוואר ובשקיעת הדם יצא לי 90 ואני מאד מאד מודאגת.אני בת 49..והמחזור פסק לי כבר כשנה..אודה מאוד על התשובה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליך להמשיך בבדיקות

ד''ר אביגיל ארד
    21/07/2010

שקיעת דם היא בדיקה לא ספציפית המעידה על תהליך דלקתי בגוף. שקיעה של 90 מצריכה המשך בירור כדי לדעת מה הסיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו